Halal Sushi.nl
Uw Sushi Halal Bestellen bij Foodking.nl

Welkom op Halal Sushi 

Ga naar Foodking.nl voor meer informatie. Halal sushi is onderdeel van Foodking.nl

Foodking Catering is een cateringbedrijf | Partycateraar en geniet grote bekendheid voor uw catering aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 25 jaar catering ervaring met o.a. buffet catering, fingerfood catering, evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycateringontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoen 's producten en zo is uw catering altijd vers bereid.


Halal Sushi Catering 

Wij verzorgen uw Halal sushi catering in o.a. Het Gooi, Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Diemen, 
Mijdrecht, Kortenhoef, Amersfoort, Muiderberg, Weesp, Muiden, Utrecht, Eemnes, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Loosdrecht, Naarden, Bussum, Almere, Ankeveen, Loenen, Maartensdijk, Amsterdam, Hilversum, Breukelen, Vleuten en ver daarbuiten


Veel Catering Nieuws in 2019 bij Foodking.nl

We hebben veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer biologische, Halal en gezonde catering aan te bieden met een eerlijk verse productassortiment waar u van zult gaan genieten als catering opdrachtgever!!  Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes en zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze lunches, barbecues en high-tea’s scherp geprijsd.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend catering arrangement. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoord catering onderneming, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwe catering trends bij Foodking. 


Offerteaanvraag

Klik hier om het formulier voor een offerteaanvraag te openen

INSCHRIJVING SUSHI WORKSHOP Maart 2019

Hier wordt uw activiteitenagenda weergegeven nadat u activiteiten hebt toegevoegd via de widgetconfiguratie